Tack vare platsen blev min konferens annorlunda och bra

God dagens folket! Idag ska det handla om en plats som är perfekt för er som vill ha en lite annorlunda konferens i Strängnäs. Grytsberg Säteri AB är företaget för dig, med hjälp av en härlig och lantlig miljö kan er konferens bli något utöver det vanliga. För er intresserade finns det mer information här som ni kan läsa sedan för att få veta lite mer.

Jag fick uppdraget att leda en konferens i Strängnäs för ett tag sedan och jag visste direkt att jag ville hitta på något speciellt. Min erfarenhet av konferenser är att de kan vara tråkiga till viss del då det gärna blir väldigt enformigt och formellt, vilket gjorde att jag ville göra min konferens rolig och minnesvärd. Jag hittade Grytsberg Säteri och kände direkt att det var den perfekta platsen som kunde göra min konferens annorlunda på ett bra sätt. Vi kunde under konferensen njuta av den härliga miljön som fanns runt om kring oss, det var nästan som att vi satt i ett fotografi av en känd fotograf. Efter konferensen fick jag väldigt mycket komplimanger för mitt visade intresse och hur jag hade lyckats så bra med att leda en konferens där alla var intresserade och delaktiga. När min konferens i Strängnäs var färdig kunde alla gå runt området och uppskatta naturen ännu mer, hade jag varit fotograf hade jag verkligen njutit lite extra av det. Om du precis som jag vill hålla i en konferens i Strängnäs som är något utöver det vanliga är det här den perfekta platsen för det, vare sig det handlar om en dagskonferens eller tvådagarskonferens med övernattning och middag.