Min kropp mår så bra av massage

God morgon, vi har en ny härlig vecka framför oss att fylla med spännande saker. I veckan ska jag bland annat gå på massage i Västervik för att mjuka upp kroppen och ge den lite extra omvårdnad. Företaget jag vänder mig till för massage heter Luna Wellness och är otroligt duktiga på det de gör, efter att ni läst det här inlägget kan ni läsa vidare här om ni skulle vara intresserade av dem.

Under några år har jag arbetat som fotograf på heltid, vilket alltid ger spännande uppdrag som är unika i sig, jag vill dock uppmärksamma att man även får utsätta sin kropp för mycket. Min kropp får vara med om mycket genom mitt arbete, det är allt från olika miljöer till konstiga ställningar för att få bilderna att bli perfekta. Det har lett till att jag som fotograf valt att gå på massage i Västervik med jämna mellanrum för att min kropp ska fortsätta må bra under tiden jag gör det jag älskar. När jag började gå på massage var det ett självklart val att vända mig till Luna Wellness, detta eftersom jag har många kompisar som gått dit och verkligen uppskattat deras jobb. Min första massage var för snart ett år sedan, jag kände att min kropp behövde omvårdnad och jag kände att massage var ett bra alternativ. Tack vare massagen har mitt immunförsvar och min blodcirkulation förbättras, och som toppen av allt har min kropp blivit mjukare och klarar mycket trots att jag utsätter den för mycket. Om du också skulle vilja få en avslappnande massage i Västervik som får din kropp att må bra rekommenderar jag dig att vända dig till Luna Wellness.