Få hjälp av en begåvad fotograf i Ängelholm

Tjenare, hallå, hej! Varmt välkommen hit till min blogg för ännu ett inlägg, dagen till ära tänkte jag skriva ett rekommendationsinlägg. Tanken är att det ska handla om en fotograf i Ängelholm, företaget heter Studio Blicher.

Min kontakt med den här fotografen var för ett par månader sedan, i våras när jag gifte mig med min man. Det var en dag vi ville föreviga genom riktigt fina bilder, därför tog det oss lång tid innan vi hittade den perfekta fotografen. Efter mycket sökning på internet hittade vi tillslut en fotograf i Ängelholm som vi verkligen gillade, det var den här fotografen från Studio Blicher. Efter ett möte med honom kände vi att det var helt rätt, vi fick ett riktigt bra intryck och kände oss trygga i att vi skulle få väldigt fina bilder på vår bröllopsdag. Det kändes som ett väldigt bra samarbete hela vägen fram till den stora dagen, det underbara samarbetet höll i sig även under bröllopsdagen. När vi väl fick se de slutgiltiga bilderna kände vi direkt att vi hade valt den rätta fotografen, han hade lyckats fånga alla de finaste stunderna på bild. Nu kommer vi kunna kolla tillbaka på vårt bröllop när vi än vill. Anledningen till att jag skriver det här inlägget så långt efter vårt bröllop är helt enkelt för att jag först inte tänkte skriva om det, men sedan var det många av er som frågade om fotografen bakom bilderna. Därför tyckte jag att det var lika bra att skriva ett helt inlägg om det, så att ni som undrat får svaret ni har väntat på. Slutligen skulle jag vilja rekommendera er om denna fotograf i Ängelholm, oavsett vad ni vill ha fina bilder på kommer han lyckas ge det till er.