Det här företaget hjälpte oss med blommorna till vårt bröllop

Hej på dig, vad trevligt att du kommit hit för att läsa ett inlägg eller två. Jag tänkte idag skriva ett inlägg som ni frågat mycket efter, det ska handla om blommorna från mitt bröllop i Götene som ägde rum för några veckor sedan. I samband med att jag berättar lite om blommorna tänkte jag också uppmärksamma företaget Gloriosa som var till stor hjälp.

När vi var i full gång med att planera bröllopet hittade vi en annons om företaget Gloriosa som jobbar med blommor till bland annat bröllop i Götene. Efter lite sökande om dem valde vi att kontakta dem för vårt bröllop och blommorna till det. Blommor är en konst, en konst som vi ville skulle symbolisera oss genom både form och färg. Vi fick lägga fram våra önskemål gällande hur vi ville att blomsterdekorationerna och min brudbukett skulle se ut, vilka blommor allt skulle innehålla och vilka färger vi var intresserade av. Utefter det kunde de börja fundera och arbeta på vårt projekt som skulle förgylla vår speciella dag lite extra. När vi väl skulle hämta alla blommor och fick se resultatet för första gången blev vi helt förbryllade, resultatet hade blivit precis så som vi hade tänkt oss. Tack vare det här företaget blev alla blommor till vårt bröllop i Götene perfekta, min brudbukett symboliserade verkligen mig och min man som ett par precis så som vår tanke var. Valet av företag för jobbet är inget vi ångrar och på grund av deras jobb kan jag verkligen rekommendera dem till er som behöver hjälp med blommor till exempelvis ert bröllop i Götene.